Axdata | Dynamics 365 til energi- og kraftværk

ERP energi- og kraftværk

Energi- og kraftværksindustrien gennemgår lige nu drastiske forandringer. For virksomheder er det vigtigt at følge med forandringerne gennem udvikling og ivaretagelse af forretningsprocesser for god distribution og leverance. Axdata har en solid erfaring med Dynamics 365 til energi- og kraftværk, og vi bistår din forretning med råd og vejledning af valg af forretningssystem.

Kompleks drift kræver kontrol

For virksomheder indenfor energi- og kraftværk sektoren er det vigtigt at kunne planlægge, drifte og administrere de forretningsprosesser som stadig bliver mere komplekse og udfordrende. For at møde de øget krav til miljøstandarder og stadig øget krav fra kunderne vil det blive endnu vigtigere med kontrol i alle led. Lad Dynamics 365 til energi- og kraftværk være det værktøj som gør din hverdag lettere.

 

Dynamics 365 til energi- og kraftværk

Forretningssystemet Microsoft Dynamics 365 håndterer hele værdikæden og sørger for at din virksomhed får indsigt i alle de operationelle processer. Din virksomhed får indsigt i forretningskritisk data som gør det muligt at reagere hurtigt på ændringer og have den rigtige information for et bedre beslutningsgrundlag.

 

Axdata har specialiseret sig i ERP til energi- og kraftværk sektoren og har konsulenter som har solid erfaring fra flere implementeringsprojekter for virksomheder i denne branche. Vores mål er optimering af hele værdikæden for vores kunder. For at kunne nå vores mål har vi konstant fokus på kompetence, respekt og engagement i alle led af implementeringsprocessen.

 

Axdata har udviklet flere brancheløsninger specielt tilpasset branchen indenfor energi- og kraftværk. Kontakt os for at høre om vores løsninger

 

Ønsker du mere indsigt i ERP til energi- og kraftværk – tilmeld dig vores nyhedsbrev.

 


 

Kontakt os for at høre om Bodø Energis erfaringer ved valg af nyt ERP-system og om deres valg af Axdata som partner.

energiicon