Dynamics 365 til projektorienterede industri

ERP projektorienteret industri

Leverer din virksomhed produkter og tjenester via projekter, eller har I behov for kontrol på udviklingsomkostningerne ved nye produkter? I så fald er det viktigt at have Dynamics 365 til Projektorienterede industri som kan håndterer både vareflyt og projektregnskab.

Kontrol ressourcer og projektregnskab

Hvis en virksomhed først mister kontrol over omkostningsforløbet eller ressoursplanlægningen er det let at overskride en deadline. Dette kan hurtigt blive en dyr og ærgelig affære. Det er derfor vigtigt at have en forretningsløsning som Dynamics 365 til projektorienterede industri der giver dig kontrol over ressourcer, vareflyt og projektregnskab.

 

Axdata har specialiseret sig i ERP til projektorienteret industri og har konsulenter som har erfaring fra branchen.

Vores mål er optimering af hele værdikæden for vores kunder og minimering af risiko forbundet med projekter.

 

Dynamics 365 til projektorienterede industri

For at nå vores mål har vi konstant fokus på kompetance, respekt og engagement i alle led af implementeringsprocessen. Forretningssystemet Microsoft Dynamics 365 Operations har et kraftfuld standard projektmodul som håndterer både vareflyt og projektregnskab.

 

Løsningen håndterer blandt andet Tid- og materiale projekt, Fastpris projekt, Investeringsprojekt, Omkostningsprojekt og Internprojekt.

 

Projekter synliggøres globalt i forretningssystemet, sådan at virksomheder som leverer projekter via flere juridiske enheder kan arbejde efter samme plan – det håndtere desuden ressourcer planlægning og man kan reserverer på tværs af de juridiske selskaber.

 

 

Brancheløsninger

Axdata har udviklet flere brancheløsninger specielt tilpasset ERP for projektorienteret industri. Vores tillægsløsning Axdata Advanced Project tilbyder udvidet funktionalitet til håndtering af livscyklusen i et givent projekt, helt fra det tidlige tilbudsstadie til projektets livssyklus er færdig. Læs mere om brancheløsningerne her.

 

Vi samarbejder med AXtension og tilbyder gode løsninger for dokumentation i projekt (AXtension ECM) og fakturahåndtering (Axtensions IP). Læs mere om løsningerne her.

 

 

Få indsigt i ERP for projektorienteret industri

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyttig information, råd og tips fra vores ERP eksperter.

 


 

Læs mere om de erfaringer vores kunde Loyds Industrier samt hvordan de brugte ERP-systemet Microsoft Dynamics AX og brancheløsningen Axdata Engineering i Paxter-projektet.

ERP for prosjektorientert industri