ERP-produksjon-NY-DK

ERP til produktion

Uanset om din virksomhed producere dele til et færdigt produkt eller selv producerer det færdige produktet, er der ofte tale om komplekse og unike processer. For at have oversigt og fuldstændig kontrol er det vigtigt at have et forretningssystem som kan håndtere ændringer og støtte alle led i produktionsprocessen. Ligeså vigtigt er det at have en ERP-leverandør og partner som forstår din branche.

Få oversigt med ERP til produktion

Mangelfuld information i produktionsprocessen kan føre til øget omkostninger og dermed fordyre virksomhedens produkter. Det handler om risikohåndtering ved at være forberedt på de ændringene som kommer og have en oversigt over alle virksomhedens processer. Har du et ERP-system som er gearet til at kunne håndterer dine forretningsprocesser er du godt på vej.

 

Med Axdata som partner får du en medspiller som sørger for at brugerne af ERP-systemet får al den hjælp de trænger og som bidrager ved at finde de bedste forretningsløsningene for din virksomhed når der er behov for ændringer.

 

Vi har valgt at specialiserer os på ERP til produktionsvirksomheder og har konsulenter som selv har erfaring fra forskellige produktionsvirksomheder. Vores mål er optimere hele værdikæden for vores kunder. For at nå vores mål har vi fokus på kompetance, respekt og engagement i alle led af implementeringsprocessen.

 

Axdata implementerer forretningssystemet Microsoft Dynamics AX som håndterer alle typer produktion, både ordrestyret produktion, serieproduktion, processproduktion og kanban produktion. Hovedplan i Microsoft Dynamics AX er blandt andet et nyttigt værktøj som giver god kontrol på ressourcer og råvarer, og som samtidig fortæller hvilken del af produktionen som har behov for justeringer.

 

Vi har udviklet flere brancheløsninger specielt tilpasset produktionsvirksomheder, blandt andet;

 

  • Fælles dokumentoversigt
  • Leveringsoversigt
  • Overskydende og døde varer
  • Produktionsnummer link
  • Produktionsplanlægning
  • Stregkodeløsning
  • Vedligehold & kalibrering

 

Kontakt os for produktblade og / eller kundereferencer

 

Få indsigt i ERP til produktionsvirksomheder

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtage mere information om ERP til produktionsvirksomheder og få nyttige råd fra vores egne eksperter omkring risikohåndtering og investeringer i ERP.

 


 

Læs om nogle af Norsafe egne erfaringer i forbindelse med migration af nyt ERP system. Norsafe producerer maritime livredningssystemer til handelsflåden og offshore markedet.

maritimeicon