Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365

Vækst din virksomhed på dine betingelser. Med intelligente forretningsapplikationer på tværs af ERP & CRM giver Microsoft Dynamics 365 dig valgmuligheder. Begynd med det, der kræves, for at du kan drive din virksomhed - med tilfredse kunder. Tilføj derefter apps, når dine behov ændre sig.

Kom i gang med Microsoft Dynamics 365

Sig farvel til dyre indkøb og udrulning af nye versioner. Med Microsoft Dynamics 365 i skyen har du altid en sikker, opdateret og konkurrencedygtig it-platform.

 

Få indblik i mulighederne og hjælp til at komme i gang med Dynamics 365. Start med at få en gratis demo af netop det område, der er særligt vigtigt for jeres strategiske mål.

Bestil365

Forretningsprocesser er kernen i enhver virksomhed

Axdata har en bred og dyb erfaring med Microsoft Dynamics AX, som I dag har udviklet sig til Microsoft Dynamics 365 – en ren skyløsning.

 

Dynamics 365 forener ERP, CRM og BI i én og samme skyløsning, noget som forenkler og forbedrer virksomheders mulighed for at flytte alle deres systemer, processer og funktioner ud i skyen. Som en skybaseret løsning gør Microsoft Dynamics 365 det enklere for dig at tilpasse forretningssystemet til dine unikke branchebehov. Microsoft´s datamodel, Common Data Service, forenkler styringen af data, samtidig med integrering af data på tværs af forretningsprocesser bliver endnu smidig. Med lidenskab arbejder vores konsulenter kontinuerligt med at optimere vore kunders forretningsprocesser og skabe værdi med den nyeste teknologien.

 

Vækst med Dynamics 365´s værdiskabende funktioner

ERP-markedet har ændret sig drastisk de sidste par år. Sammenlægningen af ERP, CRM og BI til en ren skyløsning har resulteret i flere fordele og  udvidet mulighederne for kunderne. Dynamics 365 giver en kendt, samt moderne oplevelse af Dynamics AX med en forbedret indsigt, intelligens og workflow. Det skybaserede ERP-system tilbyder funktioner og muligheder som lader dig vokse langt hurtigere end tidligere. Data og indsigt er nu forvandlet til intelligent handling som tillader dig at komponere, ændre og udvide processer i realtid.

Øget effektivitet og reducerede omkostninger er et blandt mange resultatet af at flytte forretningssystemet ud i skyen.

Dynamics 365 giver dig en omfattende løsning for forretningsprocess innovation tilpasset din virksomhed og baner vejen for dig til at være i stand til at forudsige hvilke produkter og tjenester dine kunder har behov for.

Ved at flytte systemer, processer og funktioner ud  i skyen vil du få den alsidighed og fleksibilitet din virksomhed har behov for, for at kunne vokse. I praksis betyder dette at du vil opnå en smidigere og jævn drift hvor brugerne kan arbejde på et ensartede og enklere system, hvilket ofte fører til produktionsstigninger. Drift i skyen gør det enklere at foretage ændringer og opgraderinger uden at påvirke forretningsprocesserne.

Du kan læse mere om Microsoft Dynamics 365 her