Summit EMEA – 2018

Nu er det tid til årets vigtigste Microsoft brugerkonference! Summit EMEA 2018 er dedikeret til dig som bruger Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX, for at øge viden og netværk. Nu har du mulighed for at deltage sammen med os ved EMEA 2018 i Dublin!

Summit EMEA 2018 | Årets største sammenkomst for Dynamics brugere!

Den 24. – 26. april 2018 brager det løs på Convention Centre i Dublin! Gå ikke glip af Summit EMEA 2018 som bringer Microsoft Dynamics 365, AX og CRM brugere, brancheeksperter og udviklere sammen for at diskutere centrale temaer, lære om nye produktopdateringer, og inspirere dig til at se nye muligheder med dit forretningssystem!

På Summit EMEA får du unikke og lærerige foredrag, udveksling af kundskab, produktindsigt og værdifulde netværksmuligheder.

 

Tag med Axdata til Dublin!

For dem som ønsker at deltage på Summit EMEA er vi i gang med at udarbejde et oplæg, sådan at du kan tage sammen med andre AX og Dynamics brugere.

Klik her for at melde din uforpligtende interesse for Summit EMEA med Axdata og for at få tilsendt yderligere information om oplægget, eller kontakt os for at vide mere.

 

Hvorfor bør du tage med os til Summit EMEA 2018?

Du ønsker ikke at gå glip af de sidste nyheder om Dynamics 365 og høre far andre brugere hvordan man kan udnytte systemet bedst muligt, vi ønsker at give dig den oversigt du trænger for at optimere dine virksomheds processer og skabe værdi! Summit EMEA 2018 har meget at tilbyde dig som deltager, her er nogle grunde til at du vil kunne drage nytte af at deltage:

 

  • Mød et netværk af Dynamics 365 / AX brugere –  D365UG/ AXUG Summit samler både selskaber i samme industrier og enkeltpersoner med samme roller, for at deltagere skal få muligheden for at kunne dele deres erfaringer, lærer af hinanden og udvide netværk.

 

  • Få gode tips og tricks –  Lær hvordan du får mest mulig ud af dine nuværende produkter, funktioner og moduler indenfor Dynamics 365 / AX.

 

  • Evaluere og test løsninger – Lær mere om tredjepartsløsninger og hvad de kan gøre for din branche og virksomhed.

 

  • Vær en del af udviklingen – Snak med os som leverandør og andre Microsoft-repræsentanter, sådan at dine udfordringer / smertepunkter bliver forstået og løst hurtigere. Vær med på den fremtidige udvikling.

 

  • Unik information– Få teknisk og funktionel træning i alle produktversioner i et fokuseret miljø.

 

  • Netværksmuligheder – Ved at samle og samarbejde med andre D365 /AX brugere og partnere, vil du som deltager få utallige muligheder til at skabe nye relationer.

 

  • Lære af Dynamics-ekspertene! Mød og lær af  MVPer, erfarne brugere, Microsoft Engineers og Microsoft Support Technicals.

Blandt Dynamics 365 og AX foredragsholderne skal vores egen Dynamics-ekspert og MVP, Tommy Skaue, holde to foredrag under konferencen!

Tommy giver dig en introduktion til rapporteringsværktøjet Power BI, og viser dig hvordan du kan bruge Power BI for at få en bedre oversigt over nøgletal og andre data. Derudover går Tommy igennem hvordan du enklest mulig kan opgradere fra AX 2009 til Dynamics 365 for Operations.

 

Som Microsoft MVP (Most Valuable Professional) er Tommy ekspert på sit område og skal igen i år bidrage til at du som deltager skal se flere af mulighederne som ligger i dit forretningssystem.

Klik her for fuld oversigt over programmet.