valg af nyt forretningssystem

Skytjenester

Skybaseret forretningsløsninger har forandret perspektivet på virksomhedsdrift samt de omkostninger der er forbundet med investering i nyt forretningssystem. Hvordan fremtidssikres din forretning ved at udnytte mulighederne ved digital udvikling og skytjenester?

Flere virksomheder, både store og små, har behov for et komplet forretningssystem, men er  ofte forhindret på grund af alt for høje investeringsomkostninger. I de tilfælde er det ideelt at kunne benytte et skybaseret system hvor høje start investeringsomkostninger undgås og hvor din virksomhed samtidig kommer hurtigere i gang.

 

Vi hjælper dig med at finde de rigtige løsninger for din virksomhed, hvad enten det gælder drift af forretningssystem via skyplatform eller implementering af andre skybaserede forretningsløsninger.

 

Ved drift af forretningssystemet Microsoft Dynamics AX på skyplatformen Microsoft Azure(1), betales der kun for hvad din virksomhed faktisk benytter. Der er lagt stor vægt på at løsningen skal opfylde strenge krav til sikkerhed sådan at forretningskritisk data er lagret sikkert og håndteres korrekt.

 

Axdata har opnået certifisering indenfor Microsoft Silver Cloud Platform og er Cloud Solution Provider (CSP). Vi har derfor solid kompetance indenfor skytjenester, både drift af forretningssystem på Azure og skybaserede applikationer.

Er du intereseret i at høre om hvordan du kan komme i gang eller ønsker råd om hvordan din virksomhed kan udnytte mulighederne ved skybaseret ERP?

Vi tager gerne imod din henvendelse og vores eksperter står altid klar til at give dig råd om de forskellige skytjenester som kan sikre optimal drift af din virksomhed.

Som Cloud Solution Provider (CSP) er Axdata en leverandør af skybaseret løsninger indenfor ERP, Intercompany og Business Intelligence.

Inden for Business Intelligence har vi stærk kompetance på blandt andet analyseverktøjet Power BI til brug for analysering og visualisering af data, og Atlas XL som er et rapporteringsverktøj som man kan bruge på en enkel måde til at bygge avancerede rapporter og forespørsler. Vi har også solid kompetance på verktøjene i hele Office 365 pakken, WorkPoint (SharePoint) og Microsoft CRM Online.

skybasert erp

(1) Microsoft Azure er en cloud computing og infrastrukturplattform, udviklet af Microsoft, for at bygge, distribuerer og administrere applikationer og tjenester gennem et globalt netværk af Microsoft-administrerede datacentre.

Få mere indsigt i digital udvikling og skybaseret ERP

Meld dig til at modtage vores nyhetsbrev, hvor vores eksperter deler de siste trends indenfor skytjenester og tips til at komme i gang med skybaseret ERP.


 

Kontakt os for at høre om vores erfaringer med skybaseret ERP. 

skybasert erp