Automatisk fakturahåndtering

SignUp

Manuel fakturahåndtering kan være både dyr og tidskrævende. SignUp har udviklet tillægsløsningen ExFlow AX til automatisk fakturahåndtering. Løsningen bygges ind i Microsoft Dynamics AX, uden behov for integration.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Automatiserer du fakturahåndtering kan du reducere de årlige administrative omkostninger med optil 50% per faktura.

Automatisk håndtering af fakturaer frigør tid i regnskabsafdelingen og reducerer omkostningerne. Dette hjælper din virksomhed til en bedre arbejdsgang der gør de regnskabsmæssige processer lettere.

Automatisk fakturahåndtering – Styrk effektiviteten i din virksomhed

ExFlow AX er certificerede til Microsoft Dynamics AX og ligges ind i ERP-løsningen uden behov for yderligere integrationer. Regnskabsafdelingen kan dermed arbejde i det velkendte Dynamics AX miljø og din virksomhed kan reducere behovet for oplæring. Løsningen giver dig nøjagtige data i realtid som er tilgængelig for alle brugere når som helst. Arbejd i et moderne brugergrænsesnit og modtag automatiske advarsler når dokumenter venter på godkendelse.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Nøglefunktioner

[/vc_column_text][vc_column_text]• Arbejd i et system
• Ingen gentagelser der skal synkroniseres
• Realtids data uden forsinkelser
• Enkel adgang til information
• Hurtig og enkel implementering
• Ingen udfordrende og dyre integrationer[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”990″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hør mere om ExFlow AX

 

Axdata har leveret fakturahåndteringsløsningen ExFlow til flere af vores kunder. Kontakt os for at høre mere om løsningen og om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed i gang med automatisk fakturahåndtering.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]