Debitor Risikostyring

Opnå større/dybere indsigt indenfor forretningskritiske områder og forandre den måde din forretning operere på via Axdatas værdiskabende løsning til Dyn365.

Opnå større/dybere indsigt indenfor forretningskritiske områder og forandre den måde din forretning operere på via Axdatas værdiskabende løsning.

 

Med Axdata Debitor kreditmax løsning sikre du dig mod dårlige betalere. Uanset om din kunde bor i Danmark eller udlandet, er det svært at kende en dårlig betaler – og dermed at gardere sig mod tab. Du kan få hjælp til at gardere dig mod en dårlig betaler ved at anvende Bisnode eller Experian som er markeds førende dataleverandører.

 

At drive virksomhed er altid forbundet med en række risici – nogle små, andre større. Værktøjerne til det daglige arbejde med at håndtere og undgå unødvendige tab kalder vi samlet set for Debitor Risikostyring.

 

Risikostyring er den klassiske disciplin i en økonomifunktion i virksomhederne. Det er i sig selv et meget vigtigt arbejde, som sikrer, at årsbudgettet holder, og der er den likviditet til rådighed, som man forventer.

 

Vores vigtigste råd er:

 

  • Udarbejd en Kreditpolitik
  • Indhent kreditoplysning på din kunder gennem Axdatas Dynamics 365 F&O eller Dynamics AX2012 integrations værktøjer med det samme.
  • Overvåg dine kunders & leverandører vigtigste regnskabsdata via Axdatas Dynamics 365 F&O eller Dynamics AX2012 integrations værktøj

 

Gælder det en udenlandsk kunde, findes der en række specifikke løsninger, som du kan få hjælp og rådgivning om hos Axdata.