RadøyGruppen

RadøyGruppen oplevede at de voksede fra deres ERP-system, i det de oplevede et stigende ønske og behov for en forretningsløsning som understøtter processerne bedre både internt og eksternt.

Ud over behovet for en forretningsløsning, der understøtter både nuværende og fremtidige operationer, var det også vigtigt for RadøyGruppen at vælge en partner med stærk ekspertise i deres branche. RadøyGruppen valgte Axdata til at erstatte sit ERP-system med Microsoft Dynamics 365-forretningsløsningen.

Fokus på at løse udfordringer og skabe værdi


For RadøyGruppen er nøgleværdier kvalitet og fleksibilitet, samtidig med at de arbejder konstant for optimal effektivitet og udvikling. Virksomheden har 150 medarbejdere, der konstant arbejder for at skabe værdi og løse udfordringer for deres kunder.

Et behov for en forretningsløsning som understøtter dagens processer

Virksomheden oplevede at vokse ud af deres ERP-system og så et behov for en forretningsløsning, som kunne hjælpe dem med at digitalisere og understøtte alle forretningsprocesser og positionere dem for fremtidig vækst. Efter en længere proces, hvor flere partnere blev målt og vejet, blev Axdata til sidst valgt som partner for implementeringen af Microsoft Dynamics 365-forretningsløsningen samt efterfølgende at bidrage til øget digitalisering og værdiskabelse i koncernen, når løsningen er trådt i kraft.

Selv om der var flere andre partnere med god ekspertise, valgte vi Axdata, fordi vi mener, at de har den bedste ekspertise hvad angår Dynamics 365 og vores industri, siger administrerende direktør i RadøyGruppen, Lasse Ståløy.

En sikker partner sammen med Dynamics 365

Axdata blev valgt ud fra at være en partner, som forstår RadøyGruppens forretningsbehov og som har stærk ekspertise i at implementere den optimale løsning for deres kunder.

 

RadøyGruppen har gået efter en løsning, der kan vokse problemfrit med virksomheden og samtidig være åben overfor muligheder. RadøyGruppen er i færd med at implementere Dynamics 365, hvor målet er at udnytte løsningens standardfunktionalitet med løbende opdatering af løsningen og effektiv vedligeholdelse.

 

Den måde, som virksomheden markedsfører og sælger, ændrer sig hele tiden, så de har også valgt at inkludere Dynamics 365 app Sales for bedre support og dokumentation i dialog med markedet og potentielle kunder. Dette vil gøre det muligt for dem at have et førende forretningssystem, der er fleksibelt og sikrer, at RadøyGruppen har kontrol over alle data, fra start til slut, og kan træffe taktiske og strategiske beslutninger baseret på bedre ledelsesinformation.

“Dette vil være et stort løft for RadøyGruppen, hvorfor vi har kaldt projektet” 7 mil “.  Vi er yderst spændte på at få et nyt digitalt hverdagsliv med et fleksibelt forretningssystem, der sikrer, at vi har de rigtige data på det rigtige tidspunkt. “Lasse Ståløy, adm. Direktør Radøygruppen.

Projektleder hos Axdata, Anders Dalseide, mener, at dette er et meget spændende projekt for både RadøyGruppen og Axdata. “Med RadøyGruppens produkter taget i betragtning er det ekstremt vigtigt, at vi i dette projekt også fokuserer på at være yderst forsigtige og lytte til kunden for at processen skal at gå så smidig som muligt. Men med den positive holdning, vi har mødt hos RadøyGruppen, hvor de er villige og velforberedte, er jeg sikker på, at dette bliver et succesfuldt projekt. ”

Projektmetode

Projektet “7 mil” udføres i henhold til Axdatas CRP-metode (Conference Room Piloting). Det betyder, at RadøyGruppen allerede fra den første workshop var involveret i at arbejde sammen i standardløsningen. Dette betød, at man fra projektstart begyndte at etablere og afprøve processer.

 

I de forskellige workshops fokuseres der på de enkelte procesområder i virksomheden for at se efter forbedringspotentiale, før forretningsprocesserne bliver fælles testet. På denne måde får RadøyGruppen en solid kompetence indenfor løsningen, hvilket reducerer behovet for uddannelse før idriftsættelse.

 

Projektet startede op i december 2018 og går i drift før sommeren 2019.

 

RadoyGruppen

Læs flere af vore kundehistorier her!

Ønsker du at vide mere om Axdata? Klik her!