Norsk Titanium

Norsk Titanium havde behov for en ERP-løsning som kunne ivaretage høje krav fra deres kunder og valget faldt derfor på Microsoft Dynamics AX med Axdata som partner.

Norsk Titanium har forandret produktion af titan-komponenter gennem egenudviklet 3D-tekonologi og planlægger at bygge dedikerede fabrikker til produktion af komplekse komponenter af titan, først og fremst til fly- og forsvarsindustrien. 3D-printing som produktionsmetode er betydelig billigere sammenlignet med traditionel produktion af titanium-komponenter, primært gennem reduserede råvare- og energiforbrug. Dermed er teknologien både omkostningsbesparende og miljøvenlig.

 

Købere af titankomponenter stiller højere krav til kvalitet, dokumentation og sporing gennem produktionen.

“Vi mener at aftalen med Axdata for implementering af ERP-systemet Microsoft Dynamics AX vil gøre os i bedre stand til at ivaretage kravene fra kunderne”, siger Gunnar Aasbø-Skinderhaug som har ansvaret for ERP-løsningen i Norsk Titanium.

Norsk Titanium er en spændende og ambitiøs virksomhed som passer vældig godt ind i Axdatas indsatsområder indenfor engineering og produktion. Vi glæder os til at starte projektet og ser frem til et langt og godt samarbejde, siger Trond Johansson, Administrerende direktør i Axdata.