Norsk Titanium

Norsk Titanium havde behov for en ERP-løsning som kunne ivaretage høje krav fra deres kunder og valget faldt derfor naturligt på Microsoft Dynamics AX 2012 til Additiv Produktion med Axdata som partner.

Dynamics AX 2012 til Additiv Produktion

Norsk Titanium anvender Dynamics AX 2012 til additiv produktion af titan-komponenter gennem egenudviklet 3D-tekonologi og planlægger at bygge dedikerede fabrikker til produktion af komplekse komponenter af titan, først og fremst til fly- og forsvarsindustrien. 3D-printing som produktionsmetode er betydelig billigere sammenlignet med traditionel produktion af titanium-komponenter, primært gennem reduserede råvare- og energiforbrug. Dermed er teknologien både omkostningsbesparende og miljøvenlig.

 

Købere af titankomponenter stiller højere krav til kvalitet, dokumentation og sporing gennem produktionen.

“Vi mener at aftalen med Axdata for implementering af ERP-systemet Microsoft Dynamics AX vil gøre os i bedre stand til at ivaretage kravene fra kunderne”, siger Gunnar Aasbø-Skinderhaug som har ansvaret for ERP-løsningen i Norsk Titanium.

Norsk Titanium er en spændende og ambitiøs virksomhed som passer vældig godt ind i Axdatas indsatsområder indenfor Engineering og Produktion. Vi glæder os til at starte projektet og ser frem til et langt og godt samarbejde, siger Trond Johansson, Administrerende direktør i Axdata.

Trond Johansson
Trond Johansson, CEO at Axdata

 

Læs mere om Norsk Titanium

norsk_titanium2