Norsafe

Axdata understøtter Norsafe it strategi og er i fuld gang med at implementere Microsoft Dynamics AX 2012 til den Maritime industri i hele koncernen.

Dynamics AX 2012 til den Maritime industri

Norsafe er global markedsleder i maritime redningssystemer henvendt til handelsskibe og offshore markedet. I efteråret 2012 bestemte Norsafe sig for at vælge forretningssystemet Microsoft Dynamics AX 2012 til den Maritime industri.

 

Vi ville ikke bytte forretningssystem hvert 5.år og var derfor ude efter en omfattende løsning som støtter hele vores værdikæde og samtidig tog højde for kraftig vækst når vi skulle konsolidere og skifte de forskellige ERP-systemer vi havde i koncernen ud, fortæller Roar Stavelin, SVP IT i Norsafe.

«Desuden var det vigtigt for vores valg at have en leverandør som havde kendskab til vores typer af forretningsprocesser, brancheløsninger som understøtter dem og erfaring med tilsvarende kunder i samme industri.»

Axdata opfyldte vores kriterier og havde ovenikøbet foretaget flere implementeringer af ERP-systemet i Kina. På baggrund af dette og fordi at Axdata gjorde et solid indtryk i de indledende forhandlinge, valgte vi netop Axdata, forsætter Stavelin.

 

Første del af implementeringen blev foretaget for Norsafe i Kina da det var her det hastede mest at få en solid forretningsløsning. Norsafe brugte et ældre ERP-system i Kina og omfanget af pilotprojektet var mindre end hvad det ville blive i Norge.

 

Det var specielt krævende at koordinere norske og kinesiske ressourcer og samarbejdspartnere, siger løsningsarkitekt hos Axdata, Steinar Borgen. Kultur- og tidsforskelle var blandt de største udfordringer, men Norsafe havde selv stillet kompetente medarbejdere til rådighed, noget som var vigtigt i et sådanne projekt.

 

Til trods for at det var usædvanligt at starte med et udenlandsk selskab i Norsafe-koncernen blev løsningen leveret til aftalt tid og indenfor de aftalte økonomiske rammer.

«Vi er godt tilfreds og ser frem til næste fase»

Oddgeir Nord-Varhaug, CFO i Norsafe
Oddgeir Nord-Varhaug, CFO i Norsafe

 

Du kan læse mere om Norsafe her

norsafe