Loyds Industrier

Loyds Industrier har gennem Paxter-projektet udviklet og produceret en el-bil til Posten Norge. Axdata har stået for leveringen af Dynamics AX 2012 til sikkerhedsbranchen som skulle bruges til at gennemføre Paxter-projektet.

Loyds Industrier tegner, udvikler og producerer skræddersyede komponenter til virksomheder med komplekse behov. Ved design og udvikling af produkter som skal tilfredsstille meget specifikke krav fra kunden, er der stort behov for en forretningsløsning, Dynamics AX 2012 til sikkerhedsbranchen, som kan håndtere alle de processer der ligger i et sådanne projekt og i virksomheden fra start til slut.

 

Microsoft Dynamics AX dækker i større grad vores behov indenfor design, produktion og logistik end mange andre forretningsløsninger. Paxter-projektet havde været en meget større udfordring uden Microsoft Dynamics AX og brancheløsningen Axdata Engineering fra IT partner Axdata, siger Ola Kvam, Purchasing and Logistic Manager i Loyds Industrier.

 

Løsningen | Dynamics AX 2012 til sikkerhedsbranchen

Efter at have vurderet flere nye ERP-systemer, var det Microsoft Dynamics AX som skilte sig ud. Behovet for en partner som forstod produktion og som kunne tilbyde en brancherettet løsning til engineering, blev dækket af Axdata. Yderst kompetente og erfarende medarbejdere fra Axdata parameteropsatte og implementerede Microsoft Dynamics AX med Axdata-løsningen og vi kunne tage den samlede løsning i brug til Paxter-projektet indenfor aftalt tid og økonomi.

 

Resultatet

Paxter produceres i en process hvor 400 komponenter fra 80 leverandører over hele verden bliver skruet sammen til en lille “bundt” varianter af køretøjet. Til sammen ligger der 1.400 linier i produktionsstrukturen som blev designet til Paxter-projektet, 500 af dem er konkrete arbejdsoppgaver.

I løsningen er projektøkonomi og løn indenbygget, versionshåndtering og sporing opfylder internationale myndigheders strenge krav og Ola Kvam er ikke i tvivl om at samarbejdet med Axdata og deres brancheløsning Axdata Engineering har givet Loyds en konkurrencefordel.

Vi så ganske hurtigt at dette var en løsning vi kunne vokse med – mulighederne er uendelige. Desuden tror jeg ikke vi havde klaret at blive godkendt af de to største internationale billeverandører eller kunne gå ud i Europa med Paxter’en hvis ikke vi havde haft Microsoft Dynamics AX med brancheløsningen fra Axdata til at binde produktionen sammen, afslutter Ola Kvam.

Læs mere om Loyds Industrier

Loyds_logo