Lista Treindustri AS

Med et behov for en forretningsløsning med bred funktionalitet til at understøtte produktionen og håndtere strømmen af varer faldt løsningsvalget naturligt på Microsoft Dynamics AX 2012 og Axdata som Microsoft partner.

Traditionsrige Lista Treindustri AS har leveret garageporte siden år 1964. I dag er de fleste af leverancerne til Lista Treindustri AS baseret på de moderne stålporte og mindre produktion af traditionelle træporte. Det betyder at produktionsprocesserne nu består af montage og pakning som kræver en forretningsløsning, Microsoft Dynamics AX 2012 som på en enkel facon kan håndtere varestrømmen i virksomheden, samtidig med det ivaretager stykklister på en ordentlig, sikker og effektiv måde.

 

Det var blandt andet førnævnte at vi følte at NAV havde for lidt fleksibilitet samt led af manglende understøttelse af vores processer. Oven i dette følte vi at leverandøren af NAV ikke forstod os så godt som forretning og dermed ikke kunne levere som forventet, fortæller Odd Rudlende, Administrerende direktør i Lista Treindustri AS.

 

Tidligere havde vi en ældre version af Microsoft Dynamics AX, men blev på grund af vores størrelse anbefalet at gå over til det mindre ERP-system Dynamics NAV. Dette kunne have været den rigtige forretningsløsning for os hvis det ikke havde været for at små virksomheder også kan have et behov for bred funktionalitet som understøtter alle forretningsprocesserne, siger Odd Rudlende.

«Funktionalitet som understøtter alle forretingsprocesser var helt afgørende for os og vi så ingen anden løsning end at gå tilbage til Axdata som har kendt os siden 90érne.»

 

Tak for tilliden

Vi er utrolig stolte af at tidligere kunder vælger at komme tilbage til os efter at have forsøgt andre systemer og partnere. Det er faktisk sket flere gange før, og vi tager det som en enorm tillidserklæring, siger Trond Johansson, Administrerende direktør i Axdata.

 

Dynamics AX 2012 – De nordiske lande er af en helt anden verden

Microsoft Dynamics AX 2012 er en funktionsrig løsning som også dækker virksomheder oppe i Enterprise segmentet. Dette kunne betyde, at de små virksomheder vil se sig om efter mindre og enklere løsninger.

 

Vi ser derimod at virksomheder indenfor produktion og engineering har komplekse udfordringer som vil være vanskelig at løse i de mindre systemer.

Nordiske virksomheder skiller sig gerne ud fra andre ved at vi sidder på højteknologisk kompetance indenfor engineering og produktion. Det gør at vi kan matche de udenlandske omkostningsniveauer når det kommer til små-skala produktion med høje krav blandt andet til kvalitetsprocesser og dokumentation, siger Trond Johansson.

«Det er derfor afgørende, at kunder som Lista Treindustri har en partner som forstår deres processer og samtidig er tidlig ude med at anvende omkostningseffektive implementeringsmetoder.»

Læs mere om Lista Treindustri