Skybasert kommunikasjonsløsning

Phonect

I samarbejde med Phonect leverer Axdata en komplet skybaserede kommunikationsløsning som giver dig udvidet funktionalitet til Office 365.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Phonect UC (Unified Communication) en en skybaserede leveringsplatform som tilbyder enkel etablering, forudsigelige omkostninger samt effektiv og stabil drift. Løsningen giver små og mellemstore virksomheder adgang til markedsledende kommunikations- og samarbejdsløsninger, som tidligere kun har vært forbeholdt større selskaber.

 

Modulerne som indgår i Phonect UC er fuld telefonifunktionalitet, uafhængig mobiloperatør, problemfri integration af eksisterende telefoniløsning (PBX/Mobil), centralbord, hovednummer med tidsstyring, tastevalg, køer og ringegrupper, valgfri nummervisning, tilpassede mobilabonnement, og kontaktcenter.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Nøglefunktioner

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

    • Udvidet telefoni. Ring til og modtag samtaler fra fastnet- og mobiltelefoner i hele verden.

 

    • Mobil statusvisning. Se hvilke af dine kollegaer som er tilgængelig på mobilen.
    •  

    • Én klient, flere platforme. Samlet løsning for samtaler ved brug af PC, mobil og tablet.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”985″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hør mere om Phonect og Office 365

Kontakt os for at høre mere om løsningen og om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed i gang med automatisk fakturahåndtering.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]