Bisnode

Få adgang til Nordens største leverandør af kredit- og forretningsinformation direkte fra din Microsoft Dynamics AX

Find nye lønsomme kunder og bevar de eksisterende

Ønsker du at arbejde med eksperter i smart data, dataanalyser & kreditinformationer

Bisnode er Europas største leverandør af smart data og dataanalyse. Bisnode lever af at transformere og strukturere data så deres kunder kan træffe de rigtige beslutninger på alle niveauer.

 

I Bisnode arbejder man med data fra 18 lande i Europa, og de har adgang til officielle data fra samtlige markeder. Gennem deres strategiske samarbejde med den amerikanske data- og analyseleverandør Dun & Bradstreet har de også adgang til verdens største database af virksomhedsoplysninger. Der findes opdateret information om 265 millioner virksomheder i mere end 240 lande.

Bisnode kreditinformation direkte fra Dynamics AX

– din forudsætning for tryg forretning

Alle ved, at sikre kreditinformationer er en forudsætning for, at du kan optimere din virksomhed økonomisk. Kredit er et afgørende parameter for salg, fordi salg på kredit er vejen til større salg – og det øger din indtjening. Uanset hvilket produkt du vælger, får du altid træfsikkerheden i Bisnode unikke kreditrating med i købet.

 

Du kan øge din virksomheds rentabilitet ved hjælp af pålidelige kreditrapporter eller automatiserede kreditbeslutninger. Hvis du har behov for at analysere dine risici og muligheder, kan Bisnode også hjælpe dig. Deres indbyggede kreditrating hjælper dig desuden med at undgå bedrageri og med at få løbende overvågningssignaler på dine kunder og leverandører. Med over 100 års erfaring kan Bisnode hjælpe dig med at finde præcis den løsning, som passer til din virksomhed. Nedenfor kan du kontakte Bisnode på den måde, der passer dig bedst.

Integration til Dynamics AX

Med Axdatas Dynamics AX integrations løsning til Bisnode kan du koble din kundeinformation sammen med Bisnode nordiske kredit- og forretningsinformation. Du kan integrere produkter såsom kreditoplysninger, kreditbeslutninger, overvågningstjenester og Bisnode tjenester til kundeemnesøgning. På den måde samles forretningskritisk information på et og samme sted. Resultatet bliver, at virksomhedens beslutningstagere får kontrol, et optimalt overblik og en effektiv forretningsproces.

 

At integrere Bisnode produkter indebærer, at du på en enkel måde og i standardiseret format (XML), kan hente din ønskede information. Med Axdatas standard løsning kan du endda læse den ind jeres egen Dynamics AX efter behov. Kommunikationen sker via internettet med hjælp fra WebServices.

 

Løsningen kan  hjælpe dig med at finde guldkornene blandt det vigtigste, du har i – din kunde- og leverandørdatabase. Uanset om du har behov for at finde nye kunder eller få et overblik over dine nuværende, har du en erfaren partner i dem.

Med Bisnodes virksomhedsdatabaser kan de tilbyde dig dagsaktuel kredit- og forretningsinformation fra hele Norden. De hjælper dig med at identificere nye lønsomme samarbejdspartnere – både på eksisterende og nye markeder. Du kan også finde nye kunder, der ligner de bedste kunder, du har i dag.

For at sikre en høj værdi af din virksomhedsinformation i din Dynamics AX er det vigtigt at holde den opdateret og renset for dubletter og inaktive selskaber.

 

Hvem er Bisnode

Bisnode er en af Europas førende leverandører af digital forretningsinformation. Koncernen udbyder kredit-, marketing- og forretningsløsninger, som hjælper flere end 200.000 virksomheder med at minimere risici, maksimere salg samt med at tage bedre forretningsbeslutninger. Bisnode findes i 19 europæiske lande og har ca. 3.000 medarbejdere.

 

Kort introduktionsvideo om Bisnode

 

 

  • Kontakt Axdata så hjælper vi dig igang
  • Kontakt Bisnode for yderligere information