AMC Banking

AMC Banking er markedets førende bankintegrationssystem til Dynamics AX. Løsningen som er nem & sikker kan anvedes til +400 banker.

AMC Banking til Microsoft Dynamics AX

Gør det nemt at styre registrering, godkendelse, udbetalinger, indbetalinger og afstemninger elektronisk – på tværs af forskellige banker og betalingsformater.

 

Opret en betaling i Dynamics AX, klik på ”Send til bank”, og betalingen overføres automatisk til din bank og er klar til at blive godkendt.

 

Så nemt er det at benytte AMC Banking, der er markedets
førende bankintegrationssystem til Dynamics AX.

 

Med AMC Banking til Microsoft Dynamics AX får du:

 

  • Anvendes til +400 Banker
  • Automatisering af alle bankprocesser
  • Omfattende validering
  • Alt foregår ét sted i et velkendt miljø – nemt, sikkert og automatisk

 

AMC Banking samler alle banking-opgaver i ét værktøj
Det sparer tid, ikke mindst hvis din virksomhed har et dagligt behov for at håndtere varierende bankforretninger. Med AMC Banking kan du oprette stamdata for nye kreditorer og udbetale beløb på samme, enkle og ensartede måde, uanset om det drejer sig om inden- eller udenlandske betalinger. Systemet finder selv ud af, hvordan beløbene skal betales – uanset hvilke specielle bankforhold, der måtte være for den enkelte kreditor. Det er en af systemets unikke fordele.

 

AMC_SEPA

 

Datasikkerhed med AMC XTendLink
AMC Banking til Microsoft Dynamics AX tilbyder integration til tillægsløsningen AMC XTendLink, der har fokus på at sikre den højest mulige datasikkerhed.

 

Vælger du at udvide med XTendLink, får du glæde af tillægsløsningens automatiserede digitale godkendelsesprocesser. Det giver ekstra sikkerhed for, at bankforretningerne sker i fuld overensstemmelse med virksomhedens regler.

 

Desuden sikrer integration mellem XTendLink og virksomhedens økonomisystem, at ind- og udbetalingsdata er fuldt beskyttet mod eventuel datamanipulation fra det øjeblik, data forlader økonomisystemet, til banken modtager det.

 

AMC Banking er udviklet af AMC-Consult, som er en mangeårig samarbejdspartner til Axdata A/S.