Oplev interaktiv indblik med Power BI

Mængden af tilgængelig data og behovet for kontrol vokser sammen med din forretning. I de fleste virksomheder ligger der et stort potentiale i udnyttelsen af data og information for at optimere den daglige drift. Power BI er et skybaseret analyseværktøj som ganske enkelt lader dig samle, analysere og skabe overblik over dine data, filer og kuber både indenfor og udenfor Microsoft Dynamics AX / 365.

Tag de rigtige beslutninger ved hjælp af prædiktiv analyse, datavisualisering og realtime intelligens

 

I den ideelle verden tages forretningsbeslutninger med lav risiko. De tages efter at alle data er belyst, alle variabler analyseret, alle muligheder er forklaret og evalueret, og beslutningerne bliver rettet ind til noget som ender ud med en mere effektiv proces, eller en lykkeligere kunde eller et øget salg. Udfordringer løses med yderst sofistikerede analyser og kendskab til tendenser, der styrer fremtidige produktionskrav, foregriber markedsændringer og proaktivt analyserer realtidsdata om virksomheden. Selv om du måske allerede har indsamlet alle de data, der gør sådanne indsigter mulige, er du måske usikker på hvordan disse data skal bearbejdes for at få relevant, meningsfuld information. Det er her Power BI kommer ind i billedet.

 

Power BI består af softwaretjenester, apps og links, der i samarbejde ændrer dine separate datakilder til sammenhængende, visuelt imponerende og interaktive indsigt. Dine data kan være et Excel-regneark eller en samling af skybaserede og lokale hybriddatabutikker.

 

Med Power BI kan du nemt oprette forbindelser til forskellige datakilder, visualisere og opdage hvad der er vigtigt og dele med dem du ønsker.

 

I e-bogen “Advanced Analytics with Power BI” fra Microsoft kan du læse om, hvordan Power BI bringer avanceret analyse ind i den daglige beslutningstagning i virksomheden ved at få værdifuld viden fra dataene som grundlag for beslutninger. E-bogen beskriver de avancerede analysemuligheder i Power BI, herunder prædiktiv analyse, datavisualisering, R-integration og dataanalyseudtryk.

Power BI

Kontakt os for at modtage en kopi af bogen «Advanced Analytics with Power BI»

 

Data er overalt, udnyt det.

Verden indeholder en astronomisk mængde data, en mængde der vokser sig større og større hver dag. Denne enorme samling af oplysninger har ændret den måde landene handler med hinanden på, hvordan gennembrud indenfor eksempelvis medicin sker og afslører nye måder at forstå forretningstendenser og vores daglige liv på. Med den stigende tilgængelighed af data dukker nye udfordringer og muligheder op, samtidig med af ledelsen skal kunne erhverve sig vigtig indsigt og skal kunne omdanne data til relevant og meningsfuld information.

 

Når flere data bliver tilgængelige, kan det være en udfordring at få styr på de store mængder, på en måde som både er smart og som samtidig giver indsigt og skaber grundlag for at træffe de rigtige beslutninger. Uden det rigtige støtteværktøj skal virksomhedslederer være datakyndige og være i stand til at forstå data og analytiske begreber, der tidligere syntes at være utilgængelige, herunder statistiske metoder, machine learning og data manipulation. Med de variationer af datakompetencer, der er nødvendige, er det vigtigt at have evnen til at træffe kvalificerede beslutninger baseret på smart brug af data frem for individuelle meninger.

 

Tidligere var disse opgaver ekstremt komplekse og ville blive overbragt til ingeniører, men med de værktøjer som eksisterer i dag kan virksomhedslederer dykke ned i deres egne analyser og skaffe sig den vigtige indsigt.

 

E-bogen «Advanced Analytics with Power BI» indeholder temaer som:

 

  • Advanced analytics in Power BI 
  • Segmentation and cohort analysis
  • Data streaming in Power BI
  • Visualizations in Power BI
  • Data connection and shaping
  • Data Analysis Expressions

 

Få oversigt og udnyt dine data

 

Power BI gør at brugere på alle niveauer i en organisation kan analysere data og dele indsigt. Gennem instrumentpanelet giver Power BI en 360-graders visning af de vigtigste nøgleværdier på et sted, opdateret i realtime, og tilgængelig på alle enheder. Med et klik kan du udforske data ved brug af et intuitiv værktøj for hurtigt at kunne finde svar og afdække ny indsigt.

 

Power BI lader dig grave dybt ind i dine data, samtidig med at du kan være produktiv og kreativ med den visualisering du selv bygger op. Med mere end 20 indbyggede måder at visualisere data på og mulighed for tilpassede visninger, gør Power BI det enkelt at bruge avanceret analyse værktøj for effektivt at kommunikere budskab og adressere udfordringer.

 

Syntes du ovenstående lyder interessant, eller har du nogen spørgsmål omkring Power BI så klik her og udfyld skemaet, så tager vi kontakt til dig snarest.

 

Du kan også læse om Power BI ved at kigge her.