Historien om Axdata

Axdata Group

Anskaffelse af nyt ERP-system er et vigtigt strategisk valg for alle virksomheder. Det er viktigt at vælge den rigtige forretningsløsning ligesom det er vigtigt at vælge den rigtige partner til implementering og støtte. Det handler om lidenskab til faget og erfaring fra din industri som tilsammen kan optimere dine forretningsprocesser og derved skabe værdi.

AxdataInfoGraphic

Lidenskab for ERP – Historien om Axdata

Historien om Axdata starter med at vi blev grundlagt i København i 1997 af tidligere medarbejdere I Damgaard som var med til at udvikle og levere både Concorde XAL og Axapta. Ønsket om tættere kontakt til slutkunderne gjorde at Axdata startede sine første implementeringer i begyndelsen af ​​1998 primært med fokus på kunder indenfor Produktion, Konstruktion og Service. Axdata blev Damgaard partner og fokus blev, ud over at yde standardapplikationer fra Damgaard, også at udvikle og levere egne tillægsløsninger inden for de vigtigste fokusområder. Dette blev gjort for at give kunderne rigere funktionalitet uden alt for mange tilretninger I standard.

«Vi giver alt for at kunne leve op til vores vision om
at være den foretrukne ERP partner indenfor
produktion, engineering, energi-, kraft samt
projektorienteret industri.»

 

2001 – 2005 Etablering og påbegyndelsen af ​​Axdata i Norge

Efter en succesfuld opstart i Danmark etablerede Axdata ny virksomhed med kontor i Oslo år 2001 – Axdata AS – nye kunder og projekter kom til og i 2003 etablerede firmaet Axdata nummer to i Norge, ved Axdata Syd AS i Sandefjord. Afdelingens primære marked var at afdække Vestfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder. I 2005 besluttet man at fusionere de norske selskaber sammen til Axdata Norge for at strømline driften og at nå ud til et større og bredere marked.

 

2005 – 2011 Yderligere vækst, skabelse af nye afdelinger og priser fra Microsoft

I perioden 2005 – 2011 arbejdede Axdata fortsætte med at opbygge virksomheden og konsolidere sin position på det skandinaviske marked, og etablerede samtidig nye filialer i Norge, i Bodø og Sortland. Axdata vandt også i denne periode flere vigtige kunder og projekter, herunder flere store skandinavisk virksomhed med et stærkt fokus på Intercompany og samarbejde på tværs af virksomheden. Der blev også i denne periode investeret betydeligt i blandt andet udviklingen af ​​etablerede løsninger, udvikling af nye løsninger, løbende kompetenceudvikling af alle konsulenter og ansættelse af flere nye medarbejdere. Efter flere succesfulde implementeringer og en stærk vækst over en længere periode blev Axdata i 2011 valgt som årets Dynamics partner af Microsoft. I samme periode blev også Axdata hædret for VækstPartner i 2008 og valgt ind I i Microsoft President Club – en hæder, der går til de bedste Microsoft-partnere (top 5% globalt).

 

2011 – 2013 Axdata styrke sin internationale og fortsatte etablering af nye afdelinger

I perioden 2011 – 2013 steg vores aktiviteter uden for Skandinavien markant, med flere projekter i Europa, Asien og Nordamerika. Yderligere to afdelinger blev etableret i Norge i Sarpsborg og Bergen. Axdata fortsatte store investeringer i proprietære løsninger, kompetence i en bred teknologi, competence, partner løsninger udviklet af andre partnere og yderligere investeringer i nye medarbejdere. I Norge skiftede Axdata Norge AS i 2013 sit navn til Axdata AS.

 

Axdata i dag

Axdata er i øjeblikket ca. 50 engagerede medarbejdere i Danmark og Norge, der står op hver dag og tænke på løsninger for vores kunder. Vi har i en årrække specialiseret os i løsninger til virksomheder inden for Produktion, Teknik og Service og har mange referenceprojekter i Skandinavien. Flere af vores kunder er internationale som har afdelinger I blandt andet Sverige, Finland, Island, Grønland, Tyskland, Polen, Slovakiet, England, Frankrig, Holland, Belgien, Brasilien, USA, Canada, Kina, Singapore og Thailand.

 

Du kan holde dig opdateret om Axdata ved at besøge os her

Se hvad vi arbejde med og hør hvordan vi tilfører værdi til vores kunder