Nor-Shipping 2017

I starten af juni løb Nor-Shipping af staben i Lillestrøm. Både store og små virksomheder indenfor den maritime industri fra hele verden var godt repræsenteret. Igen i år bar messen præg af masser af spændende seminarer, store udstillinger og opfindsomme aktiviteter.   Axdata investerer i innovation og ny teknologi indenfor den maritime industri, og stillede…

I starten af juni løb Nor-Shipping af staben i Lillestrøm. Både store og små virksomheder indenfor den maritime industri fra hele verden var godt repræsenteret. Igen i år bar messen præg af masser af spændende seminarer, store udstillinger og opfindsomme aktiviteter.

 

Axdata investerer i innovation og ny teknologi indenfor den maritime industri, og stillede igen op med egen stand på dette års store Nor-Shipping!

 

Det er vigtigt for os i Axdata at vise vores kunder at vi er en del af en fælles fremtid, og at vi er opdaterede på det som sker i markedet.

 

I mere end 50 år har Nor-Shipping fungeret som en god arena for at kunne vise sin forretning frem og hvad man kan byde ind med til  industrien, besøge kunder, og etablere nye forbindelser. Nor-Shipping er en vel gennemført messe som formår at skabe en inspirerende mødested hvor der kan forhandles og skabe aftaler & møder.

 

Nor-Shipping 2017

Nor-Shipping 2017