Microsoft Power Platform – Nyheder

Frigivelsesplanen fra Microsoft til frigivelsesbølge 2 i 2019 beskriver alle nye funktioner, der frigives fra oktober 2019 til marts 2020 for Power Platform (PowerApps, Power BI og Microsoft Flow).

Microsoft Power Platform gør det muligt for brugere og organisationer at analysere, handle på og automatisere dataene for at transformere deres virksomheder digitalt. Power Platform består i dag af tre produkter – Power BI, PowerApps og Flow.

 

Til PowerApps indeholder denne frigivelsesbølge store forbedringer, der giver appudviklere mulighed for lettere at bygge apps i højere kvalitet, samtidig med at de understøtter mere avancerede virksomheds- og administratorkrav. Forbedringer i PowerApps fokuserer ikke kun på at introducere funktioner, men også på at forenkle eksisterende koncepter, så produktiviteten forbedres for både udviklere og slutbrugere i de PowerApps- og Dynamics 365-apps, der er udviklet med Unified Interface.

 

PowerApps-udviklere kan nu oprette en effektiv ny type oplevelse kaldet: PowerApps-portaler, som er webportaler, der viser data lagret i Common Data Service til medarbejdere eller brugere uden for deres organisationer.

 

Microsoft Flow introducerer smartere og mere magtfulde erfaringer på tre nøgleområder. Flow-udviklerne får smartere og mere effektive oplevelser. Slutbrugerne af flows kan drage fordel af forretningsprocesfunktioner i verdensklasse. Det bliver bl.a. muligt at arbejde med forretningsprocesser offline. Endelig er der nu mange flere værktøjer til administratorer, f.eks. vores PowerShell-cmdlet’er og det nye Power Platform Administration.

 

AI Builder (prøveversion) er en helt ny Power Platform-funktion, der egner sig til de teams, der har erfaring med nemt at automatisere processer og forudsige resultater, der kan forbedre forretningsresultaterne. AI Builder er en komplet løsning, hvor du får adgang til styrken i Microsoft AI med en peg og klik-oplevelse, og den er direkte integreret i PowerApps og Microsoft Flow.

 

Power BI forenkler, hvordan organisationer får indsigt fra transaktions- og observationsdata. Det hjælper organisationer med at skabe en datakultur, hvor medarbejderne kan træffe beslutninger baseret på fakta i stedet for holdninger. Til den kommende frigivelse investerer Power BI i fire nøgleområder, der skaber en datakultur: intuitive oplevelser, en samlet BIplatform, big data-analyse og gennemgribende kunstig intelligens (AI).

 

Dataintegration omfatter indbyggede forbindelsesmuligheder til Power Platform og meget mere med data på tværs af hundredvis af forretningssystemer, som åbner for avancerede og intelligente oplevelser. Common Data Model giver semantisk ensartethed i kanoniske forretningsobjekter på tværs af Dynamics 365 og Common Data Service, så værdien forøges, og der spares tid for applikationsudviklere, uafhængige softwarepartnere og integratorer.

 

Kontakt os for at modtage en kopi af Microsofts materiale

Lanseringsbølge 2 2019 - Power Platform (forside)