Microsoft Gold Cloud kompetence

Axdata er stolte af, at vi som nogle af de eneste Microsoft Gold ERP partnere i Norden også kan bryste os med at vi nu besidder den højste Microsoft Gold Cloud (Azure) platform kompetence.   Vi er rigtig stolte af denne status, da den viser en ”best-in-class” evne til at opfylde kundernes skiftende behov i…

Axdata er stolte af, at vi som nogle af de eneste Microsoft Gold ERP partnere i Norden også kan bryste os med at vi nu besidder den højste Microsoft Gold Cloud (Azure) platform kompetence.

 

Vi er rigtig stolte af denne status, da den viser en ”best-in-class” evne til at opfylde kundernes skiftende behov i en mobile-first, cloud-first verden. Kompetencen er et bevis på, at vi er enggageret i nutidens teknologiske udvikling indenfor Microsoft Azure og at vi har en bred viden inden for øvrige Microsofts produkter og services – en viden vi kan give videre til vores kunder Udtaler CEO og partner i Axdata Trond-Robert Johansson

 

For at blive Cloud Platform Partner på Gold-niveau skal man, udover at bevise teknologisk ekspertise inden for Cloud (Azure), også kunne fremvise kundereferencer og vellykkede Cloud-projekter. Derudover skal man vise, at man kan imødekomme salg og videregive teknologiske vurderinger samt demonstrere ekspertise i at bygge, integrere og udvide Windows-baserende applikationer og infrastrukturløsninger i skyen ved hjælp af Microsoft Azure.

 

Azure, som er Microsofts Cloud-platform, er et fleksibelt datacenter i skyen, hvor man kan opbygge, installere og administrere virksomhedens data, software, systemer og applikationer. Med Microsoft Azure har vi hos Axdata kunne hjælpe kunder til succes i skyen, samt øge produktiviteten samt lønsomheden, ved at levere branchens mest avancerede og integrerede Cloud-tjenester.

 

Phill Sorgen – Vicepræsident for Worldwide Partner Group hos Microsoft, har udtalt følgende omkring partnere der modtager Gold-kompetencer: ”Ved at opnå en Gold kompetence har partnerne demonstreret en dyb ekspertise, der sætter dem i toppen af partnersystemet. Disse partners færdigheder inden for den nyeste Microsoft teknologi, er medvirkende til, at hjælpe kunderne med fortsat at køre innovative løsninger.”

 

Axdata har igennem sin tid som Microsoft Partner opnået forskellige Microsoft Partner Kompetencer, som er en del af Microsofts Partnercertificerings program. Som Microsoft partner har man mulighed for at optjene forskelige kompetencer indenfor ekspertisegraderne Gold eller Silver. Kompetencerne kan optjenes gennem længere uddannelsesforløb indenfor en række områder – her i blandt Cloud. Certificeringerne giver kunderne sikkerhed for, at man som partner opfylder bestemte kriterier hvad angår kvalitet og pålidelighed.