Lønnssystem til Microsoft Dynamics AX

Lessor

Lessor Payroll er et komplet og integreret lønsystem til ERP-løsningen Microsoft Dynamics AX. Løsningen er fleksibel, yderst brugervenlig og sikrer at individuelle behov og forhold som gælder din virksomhed bliver løst indenfor standardmodellen.

Lessor Payroll for Microsoft Dynamics AX

Lessor Payroll er et indbygget lønsystem til Microsoft Dynamics AX som er tilgængelig i både Danmark, Norge samt Sverige. I tilæg til den tætte integration med modulerne i Dynamics AX giver Lessor Payroll dig flere fordele:

 

  • Datostyring på alle niveauer som sikre at du kan være på forkant med arbejdsopgaverne.
  • Ferieregnskab som giver dig en enkel oversigt over de feriedage medarbejderne har til gode.
  • Korrekturmuligheder indbygget i Lessor Payroll som giver dig et godt værktøj til beregning af løn, fravær og stamopplysninger.

 

I Lessor Payroll til Dynamics AX er det mulig at gøre flere forskellige udtræk og udarbejde rapporter ved hjælp af standardfunktionalitet i Dynamics AX. Du kan også bruge en bestemt lønrapportgenerator som kan hjælpe dig med udskrifterne. Alle rapporter og analyser kan selvfølgelig yderligere bearbejdes i for eksempel Excel.

 

Hør mere om Lessor Payroll

Axdata samarbejder tæt med Lessor og har udført en række implementeringsprojekter for vores kunder hvor Lessor Payroll er blevet valgt som foretrukket lønsystem.

 

Kontakt os for at høre mere om fordelene ved lønsystemet og hvordan vi kan hjælpe dig til en mere effektiv administration.