Husk at kredittjekke nye og eksisterende kunder

Optimer dine kreditpolitikker og kreditprocesser ud fra viden om kundernes kreditværdighed. Få adgang til professionel rådgivning samt fyldestgørende datagrundlag

Kredittjekke nye og eksisterende kunder

Hverdagen kan være stressende for mange virksomhedsejere, og fokus ender ofte med at blive rettet mod at løse virksomhedens daglige udfordringer. Det mere langsigtede arbejde med at sikre fremtidige betalinger ved at Kredittjekke eksisterende kunder bliver let glemt, og desuden har mange virksomheder flere forskellige parallelle forretningssystemer, hvilket besværliggør processerne.

 

En måde at få styr på fremtidige betalinger er at sikre, at kunderne er gode betalere. Ved at benytte Axdatas Dynamics AX integrations løsning til D&B / NN Markedsdata har du det helt rigtige værktøj. ønsker du at høre mere eller at komme i gang så tag kontakt til os eller Soliditet så hjælper vi dig sikkert videre.

 – De fleste virksomheder har vedtaget klare procedurer for kredittjek af nye kunder, men det, som mange glemmer, er at fortsætte med at kontrollere de eksisterende kunders betalingsevne, siger Martin Stabell, risk- og kreditekspert hos Bisnode.

Statistikken viser, at mere end 80 procent af alle tab forekommer blandt eksisterende kunder. En kunde, som går konkurs, indebærer både tab af indtægter og koster tid og kræfter at håndtere. At udtage stævninger, give møde i retten, varetage bogføring m.v. er værdifuld tid, som kunne være brugt på salg, vækst og nye kunder.

 

Med Axdatas Dynamics AX integrationsløsning til Bisnode (D&B) er det nemt at undgå spild af penge og tid ved at sikre, at dem man gør forretning med er gode betalere – uanset om der er tale om nye eller eksisterende kunder.

 

Kontakt Axdata for yderligere information om vores løsninger eller for at høre om nogle at vores kundereferencer.