Ledig stilling

Kontakt os

Vores dør er altid åben. Spekulere du på hvordan vi kan hjælpe din forretning eller ønsker du mere information om hvem vi er? Tag venligst kontakt til os allerede i dag for en uforpligtende snak om vores forretningsløsninger og om hvordan vi kan hjælper dig trygt videre på vej mod implementering af nyt forretningssystem.

Kontakt Axdata… Ring, Skriv eller Chat

Axdata har en stærk passion for ERP og et mål om at kunne hjælpe vores kunder mod gode resultater og minimere deres risiko ved valg af nyt forretningssystem / opgradering af eksisterende ERP-system. Kontakt Axdata allerede i dag for at høre hvordan.

 

Uanset om du er nysgerrig på Skytjenester, ønsker mere information om ERP og valg af nyt forretningssystem, eller blot vil blive bedre kendt med Axdata er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

 

Har du brug for hjælp? Og har du for travlt til at søge på Nettet? Så lad os vende tilbage med svar på dine spørgsmål, når det passer dig. Med +200 projekter i Skandinavien, 50 medarbejdere og Dynamics 365 & Dynamics AX 2012 løsninger på tværs af de fleste brancher, er intet spørgsmål for stort eller for småt. Vi er med dig hele vejen.

Ud over at kunne tilbyde vores kunder levering og implementering af ERP-systemet Microsoft Dynamics AX samt Dynamics 365 har vi udviklet flere brancheløsninger tilpasset forskellige industrier. Læs mere her hvis du vil vide mere om vores løsninger udviklet specielt til Produktion, Service, Engineering, Energi- og Kraftværk og projektorienteret industri.

 

Få større indsigt i valg af nyt forretningssystem

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Her giver vi dig indsigt i udfordringer og muligheder ved valg af nyt forretningssystem og implementering af ERP, de sidste trends ved skytjenester og IT-drift fra din branche, håndtering af risiko samt nyttige tips direkte fra flere af vores brancheeksperter.

 

Kontakt Axdata Kundesupport

Besøg vores kundeportal for support.

Skulle det ske at du ikke har adgang til portalen bedes du venligst Kontakte os.

 

Derudover anvender vi Microsoft Skype for Business til at kommunikere med vores kunder.

 

For kunder, der ikke har Microsoft Skype for Business, bruger vi TeamViewer til fjernsupport. Klik på nedenstående link for at dele din skærm med konsulenten fra Axdata.

Download teamviewer