Power BI webinar

Mangler du overblik over interne og eksterne data eller har du behov for en mere effektiv rapportering? Deltag i Axdatas webinar og få værdifuld indblik i Power BI

Vi i Axdata ved at mængden af tilgængelig data og behovet for kontrol vokser sammen med forretningen. Det vi også ved er at det at udnytte denne information er strategisk vigtig for at din forretning som minimum skal kunne hænge på i et markedet under stadig udvíkling.

Axdata ønsker derfor at invitere til webinar d. 06.december kl10:00-11:00, hvor du vil lære mere om hvordan du kan få overblik og samtidig udnytte dine data fra virksomheden ved brug af Power BI.

 

Bliv bedre kendt med mulighederne

 

Power BI er et skybaseret analyseværktøj som samler, analyserer og giver overblik over data, filer og kuber både indenfor og udenfor Microsoft Dynamics AX. Med en fuldstændig oversigt over din virksomheds vigtigste data i realtid, kan du optimere den daglige drift.

 

Hvis du har ansvaret for at levere rapporter og analyser fra din virksomhed giver Power BI dig mulighed for at kombinere data fra forskellige databaser, filer og webtjenester og derved visuelt give et mere forståeligt og præsentabelt billede. På denne måde vil du enkelt og effektivt kunne kommunikere budskabet videre til nøglepersoner i din virksomhed.

 

Hovedpunkter:

 • Give dig et overblik over Power BI (Desktop, Service, Mobile og Gateway)
 • Vise hvordan du kan få fat i dine interne data (AX, kuber, filer etc.)
 • Hvordan du kombinere interne data med eksterne datakilder
 • Hvordan du distribuere rapporter

 

Analyseværktøjets evne til at indhente og samle data gør Power BI værdifuld i dagens teknologiske udvikling hvor rutiner og processer i stadigvæk større omfang automatiseres. Hop med på den teknologiske udvikling og bliv bedre kendt med dine strategiske muligheder med Power BI!

 

 Få overblik og udnyt dine data med Power BI

I forbindelse med webinar d. 06. december tilbyder vi 50%  rabat på Power BI Start Kit fra Axdata. Tilbudet gælder: 

 

  • Opsætning af Power BI Pro brugere
  • Installation og konfiguration af Power BI Gateway mod Dynamics AX
  • 2 timers introduktionskursus
  • Første månede med Power BI Pro bruger gratis, optil 5 brugere.

 

Tilbudet forudsætter accept inden d. 09. december 2016

 

Lær mere om Power BI

Vil du lære mere om Power BI? Tag endelig fat i os både før og efter webinaret for at vide mere om hvordan Power BI kan være værdifuld for din virksomhed.

 

Deltag på vores Azure webinar

D. 13. december klokken 10:00-10:30 afholder vi et gratis webinar om Azure. Skytjenesten som støtter mangfoldige operativsystemer, programmeringssprog, rammeværk, værktøj, databaser og enheder som er viktig for driften i din virksomhed.


Læs mere om webinaret og Azure her.