Azure webinar

Skybaseret løsninger er fremtiden for både danske og internationale virksomheder og redefinere omkostningsperspektivet på investeringer i ERP-systemet samt drift af IT-tjenester

Microsoft Azure sætter fart på din virksomhed ved at samle, analysere, behandle og lagre data i skyen – samtidig med at du sparer penge og effektivisere driften.

 

Den integreret skytjeneste Azure understøtter mangfoldige operativsystemer, programmeringssprog, rammeværk, værktøj, databaser og enheder som er vigtige for driften i din virksomhed. I modsætning til enkelte skyleverandører understøtter Azure dit eksisterende IT-miljø sådan at dine kritiske ressourcer befinder sig på et og samme sted.

 

D.13. december kl 10:00-10:30 inviterer Axdata til webinar hvor du kan lære mere om Azure og om hvordan du kan undgå kompleksitet og høje omkostninger.

 

Som Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) kan Axdata levere hele skyplatformen til Microsoft. Vi tilbyder en skræddersyet pakketering hvor du kun betaler for det du bruger.

Lad fokuset ligge på værdiskabelsen i din forretning og lad Azure forenkle din hverdag samtidig med at du sparer penge.

Azure håndterer dit behov, om det så gælder små projekter eller store langseringer. Tilmeld dig via vores registreringsskema, ring eller send os en e-mail.

 

Vær fremtidsorienteret og udnyt fordelene allerede nu

I forbindelse med webinar d. 13. december tilbyder vi optil 50% rabat på opætning af Azure-miljø. Tilbudet gælder opsætning af hybridkobling til Azure og flytting eller etablering af udvikling/test-miljø for Dynamics AX.

 

Du får 50% rabat på indtil 1 uges arbejde for kortlægning, gennemførsel og dokumentation. Tilbudet forudsætter opsætning af Azure konto via Axdata. Hybridkobling til Azure vil kunne benyttes i andre fremtidige løsningsbehov i Azure.

 

Kontakt os for at benytte dig af tilbudet. Forudsat accept er 16. december 2016

 

Deltag også i vores Power BI webinar

Vi køre webinaret på Power BI d. 06.12 kl.10:00-11:00. Lær om hvordan du kan få oversigt og udnytte dataene i din virksomhed ved brug af det skybaserede analyseværktøj Power BI. Klik her for at læse mere og for tilmelding

 

Lær mere om Azure

Vil du lære mere om Azure? Tag endelig fat i os både før og efter webinaret hvis du ønsker at vide mere om Azure.