Dynamics Podcast // The Power to Flow

Axdata er stolte af at have to medarbejdere som igen i år har fået tildelt MVP titlen fra Microsoft. Ud over at drive deres egen blog er de nu gået et skridt videre med deres egen Dynamics Podcast!

Dynamics podcast

Hør eller genhør Dynamics Podcast og lær mere om Dynamics fra de førende eksperter. Axdata er stolte over at præsentere 2 af vores egne Microsoft MVPer, Fredrik Sætre og Tommy Skaue. MVP (Mest Værdifulde Professionelle) er en pris, der går til dem, der besidder en ekspertise indenfor Microsofts produkter samt evnen til at løse reelle problemer og teste nye teknologier til at erhverve og dele ny viden. Sammen med udvalgte eksperter diskuteres de forskellige emner/temaer omkring Dynamics i Fredrik og Tommys egen podcast.

 

I den seneste udgivelse af Dynamics Podcast beskæftiger Axdata Microsoft Dynamics AX MVPs, Fredrik Sætre og Tommy Skaue, Microsoft Flow and Power BI. Med dem har de Microsoft Business Solution MVP Joel Leichty fra SAglobal, som har erfaring med Dynamics 365 og hvordan Microsoft Flow, Power BI og Power Apps interagerer. Desuden fortæller Tommy om de seneste ændringer til administratoren RDP’en til de virtuelle maskiner i Azure og udfordringerne omkring dette.

 

 

Microsoft Flow

Sammen med Power Apps og Power BI er Microsoft Flow en af søjlerne, der danner “The Power Trio”. Microsoft Flow er et værktøj til automatisering af processer og et godt værktøj til implementering af processerne indenfor Robotisering. Få den seneste episode af Dynamics Podcast til at høre eksperter fortælle om Microsoft Flow og lær, hvordan det fungerer sammen med andre Microsoft Dynamics 365-produkter. Derudover får du ekspert råd til, hvordan du udnytter værktøjet så godt som muligt.

 

 

Power BI

Power BI er Analyseværktøjet, der nemt giver dig mulighed for at automatisere indsamlingen, analysen og oversigten over data, filer og Kuber, og præsentere det i interaktive rapporter og intuitive Dashboards. Joel Leichty er en lovende ressource på Power BI, og i podcastet taler Fredrik, Tommy og Joel om deres erfaringer fra det seneste år, mens MVP’er fremhæver analysefunktioner i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations. I podcast diskuterer de også, hvor Power BI er i dag, og hvilke muligheder man har i løsningen, samt giver nogle gode tips til, hvordan man håndterer alt dette.

 

 

Få flere tips om Dynamics:

Læs Fredriks egen blog: http://www.dyntips.com

Læs Tommys egen blog: http://yetanotherax.com

 

Se flere episoder af andre spændende Podcast her.