Dynamics 365 uden tvivl… Opgradere eller Migrerer ?

Axdata tilbyder en 2 dags workshop med vores Dynamics 365 team. Denne workshop ender ud med en anbefaling til kunden for vejen videre frem mod Dynamics 365.

Bliv klædt rigtig på via 2 dags workshop

Overvejer du at tage skridtet til Dynamics 365 Operations? I så fald er du ikke alene, de fleste Microsoft kunder sidder i denne tid og træffer beslutning om de skal opgradere / migrerer til Dynamics 365 hvis de da altså ikke allerede er gået live med Dynamics 365.

 

Med en ældre AX står du derimod overfor en skillevej i forhold til at vælge hvilken løsningsmodel du skal vælge når det drejer sig om måden at angribe din virksomheds fremtidige IT-platform?

 

Tvivl og usikkerhed kan hurtig opstå når man som person på vegne af sin virksomhed skal træffe denne store beslutning, derfor anbefaler vi at man rådfører sig hos en Certificerede Microsoft Partner.

 

Som Gold Certified Microsoft Partner er Axdata en af de Microsoft leverandører som har den rette kompetence. Med et stort og bredt erfaringsgrundlag trækker vores Dynamics 365 team derudover på alle strenge på tværs af teamet i henholdsvis Microsoft og Axdata.

 

Opgradere vs. Starte forfra

Første skridt i processen mod Dynamics 365, er at finde ud af om du skal opgradere din eksisterende løsning eller starte helt forfra (Migrere). Umiddelbart lyder det som et svært spørgsmål men med de fleste af de kunder vi har arbejdet med, har vi hurtigt kunne finde frem til den løsning der passede lige netop dem.

 

Selvom der er adskillige begrundelser der taler for og imod de to løsningsmodeller har vi alligevel valgt at sætte nogle af de mest anvendte begrundelser op imod hinanden for at anskueliggøre hvilken vej man bør vælge i en given situation. Oversigten skal betragtes som en hjælp og ikke som det endegyldige idet der er tale om et støtteværk som kan anvendes i en nærmere dialog med en Microsoft partner før endelig beslutning.

 

Upgrade_Migrate_Skema

 

Axdata tilbyder en 2 dags workshop med vores Dynamics 365 team hvor vi blandt andet kommer ind og behandler ovenstående emner. Denne workshop ender ud med en anbefaling til kunden for vejen videre frem mod Dynamics 365.

 

Har du spørgsmål til ovenstående så tage endelig fat i os axdata@axdata.no eller +45 7020 7505, vi ser frem til at høre fra dig.