Axdata 20 år

At være et selskab som har været igang i 20 år betyder at vi fået oparbejdet en masse knowhow og skabt et væld af erfaring indenfor ERP og forretningsprocesser. Det har været en spændende tid og vi glæder os til at lære mere nyt og bruge denne kundskab til det bedste for vores kunder de næste mange år.

20 år med lidenskab for forretningssystemer

Historien om Axdata begyndte en decemberdag i 1997 da flere tidligere medarbejdere fra Damgaard Data (selskab som udviklede og leverede både Concorde XAL og Axapta), gik sammen og etablerede Axdata A/S og begyndte umiddelbart med implementering af ERP systemer. De næste år skete i en jævn vækst med etablering af nye afdelinger, blandt andet flere i Norge og i Australia. Disse 20 år har vært præget af en rivende udvikling af produkter og markeder, specielt digitaliseringen som er sket de senere år har vært spændende, men vi har hele tiden haft fokus på at udvikle os som selskab og ligge i forkant af udviklingen med engagerede og fagligt godt opdaterede medarbejdere.

 

Axdata har været på en yderst spændende rejse, med mange gode kunder som har bidraget til at udvikle både Axdata som selskab og alle vore gode tillægsløsninger til Dynamics AX. Fra en beskeden start med nogen innovative mennesker med lidenskab for ERP for 20 år siden til i dag hvor man er etablerede i flere land og har cirka 50 ansatte. I løbet af disse 20 år har Axdata betjent op mod 200 virksomheder og over titusinde brugere på både Concorde XAL, Dynamics AX og nu Dynamics 365.

 

Der er mange af de medarbejdere som var med til at starte Axdata op som forsat er i selskabet i dag, og vi har også mange kunder som har fulgt os hele vejen. Det er et kvalitets tegn som vi er meget ydmyg omkring.

Axdatas lange historie i korte træk:

 

 • 1997 Axdata A/S etableres i Danmark med salg og konsulenttjenester til Concorde XAL og Axapta fra Microsoft, primært indenfor produktion, logistik, projekt og service med udgangspunkt i standardløsningen og vore egne supplerende moduler

 

 • 1998 Axdata leverer manualskrivning til Axapta version 1.0, videreudvikling af moduler og samarbejde med underleverandører

 

 • 1999 Primært betjening af egne kunder som anvender Axapta

 

 • 2001 Nyt selskab etableres i Norge, Axdata AS, med norske ansatte og Axdata i Danmark på ejersiden

 

 • 2003 Axdata etablere nyt selskap i Norge, Axdata Sør AS, med norske ansatte og Axdata i Danmark på ejersiden

 

 • 2005 De to selskaber i Norge fusioner til et selskab med hovedkontor i Sandefjord, og det nye navn bliver Axdata Norge AS

 

 • 2008 Axdata kommer med i Microsoft Presidents Club

 

 • 2011 Axdata modtager prisen for årets Dynamics partner fra Microsoft i Norge

 

 • 2013 Ansættelse af  fælles direktør for Norge og Danmark

 

 • 2015 Nyt selskab etableres i Australien

 

 • 2017 Axdata er med til at starte et nyt selskab sammen med ansatte fra Axdata, Skywlkr AS

 

De første 20 år har været en fantastisk rejse, og vi ser vi frem til at kunne fortsætte med at videreudvikle os som selskab på den gode rejse vi er på – og det regner vi med bliver mindst 20 år endnu.

 

Du finder mere om Axdata her.