7 fremherskende tendenser indenfor fremstillingsindustrien

Dagens markedssituation udvikler sig hurtigt, og der sker ændringer hurtigere end nogensinde før. Nu kan du få et indblik i, hvilke tendenser der tegner fremstillingsindustrien og tips om hvordan man kan øge vækst og rentabilitet ved at læse Microsoft e-Book.

Som følge af kundernes øgede forventninger til innovation, øget konkurrence og ny teknologi har få industrier oplevet en så stor ændring som fremstillingsindustrien i det sidste årti. Udviklingen af sensorteknologi har blandt andet ændret F & U, hvordan forskellige processer implementeres og leverede store mængder data, som dermed åbner op for nye spændende forretnings muligheder. Med den hurtige udvikling er det derfor vigtigt at se, hvilke tendenser der er i markedet, for derved at være bedst gearet til tiden. Kontakt Axdata for at modtage Microsoft E-Book.

 

Microsoft E-Book beskæftiger sig med 7 nye trends i fremstillingsindustrien

 

Trender Produksjon

I dagens globale økonomi står du som arbejder inden for fremstillings industrien, over for flere krav end nogensinde før. Kunder forventer, at produkterne er skræddersyet til deres individuelle behov, de kræver innovation og forbedringer, og tolerancen for fejl er faldet. Microsofts E-book fremhæver syv vigtige trends i fremstillings industrien, der gør dig opmærksom på disse ændringer.

 

I Microsoft E-Book kan du blandt andet læse om:

 

IoT (Internet of Things): Ved at bidrage til øget indsigt og forudsigelig vedligeholdelse har IoT stor betydning for fremstillings industrien. I dag bruger 41% af produktionsvirksomheder sensordata.

 

Emerging technology: Teknologi har altid været en drivkraft for innovation i fremstillings industrien. Innovative værktøjer og teknikker som 3D-print til nanoteknologi ændrer, hvordan produkter fremstilles.

 

Agile manufacturing: Mange producenter bevæger sig mod en fleksibel produktionsmetode for at imødekomme kundernes voksende krav og behovet for større produkttilpasning.

 

Small is the new big: Fremskridt i fremstillings teknologi, lavere købspris, efterspørgsel efter kortere leveringstider og efterspørgsel efter mere tilpassede produkter fører til fremkomsten af ​​mindre, mere fleksibel og lokal produktion.

 

Derudover kan du læse mere om, hvordan du som produktionsvirksomhed kan forbedre margener og differentiering ved at forbinde produktions- og forsyningskæden tættere sammen, samt øge hastigheden af ​​forretnings-processer.

 

Som Microsoft-partner og bruger af Microsoft Dynamics-løsninger giver Axdata produktionsvirksomheder mulighed for at forbedre effektiviteten. Læs mere om ERP og forretningsløsninger til fremstillingsindustrien og vores industri løsninger HER.

 

Klik her for at læse Microsoft bud på de tendenser, der adresserer CFO-rolle: Syv fremherskende tendenser, der ændrer økonomi.